top of page
Happy%20place%202_edited.jpg

 

 

Hallo,

ik ben Caroline Keizer

Master Hypnotherapeut, Therapeut Hypnotische maagband, Holistisch Coach en

Access Bars™ Practitioner.

 Wat ik het belangrijkste in het leven vind, is dat je lekker in je vel zit!

Dat je je happy voelt. Happy met je lijf. Happy in je relatie, je gezin en met je vrienden. En natuurlijk ook happy bent in je werk.

Want als jij gelukkig bent met jezelf en lekker in je vel zit, dan kan je de hele wereld aan! Dan leef je het leven zoals jij het wil leven. Daardoor voel je je ook gezonder, energieker en ben je meer ontspannen. En omdat er meer ruimte in je hoofd ontstaat, ervaar je ook weer meer lol en plezier, waardoor je je nóg beter gaat voelen!

Het klinkt simpel. Maar uit eigen ervaring weet ik dat het echt niet altijd even gemakkelijk is.

 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen zich weer lekker in hun vel te laten voelen. Maar hoe dan?

 

Vanuit mijn spirituele achtergrond ben ik in 2011 als holistisch coach gestart met

Feel Good Innergy. Ik liet mensen zich bewust worden van wat er onbewust speelde, zodat ze een beter inzicht in zichzelf verkregen en persoonlijke groei mogelijk werd.

Maar deze methode kostte vaak veel tijd bij mijn cliënten, terwijl ik het liefst resultaten op korte termijn mogelijk wilde maken. Hoe fantastisch zou dat zijn, als je maar een paar sessies nodig hebt om lifechanging resultaten te kunnen creëren!

 

Zeven jaar later ontdekte ik de kracht van Hypnotherapie. 'Waarom wist ik dat niet eerder? Dit is precies wat je nodig hebt om mensen echt van hun problemen of klachten te kunnen bevrijden', bedacht ik me en zocht een opleiding waar ik dit vak tot in de puntjes zou kunnen leren.

En dat is gelukt! Ik ben opgeleid door o.a. Edwin Selij, de beste en meest toonaangevende hypnotiseur van Nederland en eigenaar van Hypnose Instituut Nederland, het grootste opleidingsinstituut van de Benelux. 

Zou jij ook op een snelle en veilige manier geholpen willen worden en sta je open voor hypnotherapie?

Blijf er dan niet mee doorlopen. 

Ik help je graag ! 

Over mij

20190914_225818.jpg
bottom of page