top of page
 Voorwaarden
Image by Christa Dodoo

Algemeen

  • De diensten die ik aanbied zijn complementair en kan daarom niet als vervanger van enige medische behandeling worden gezien. Ik streef naar voor de klant succesvolle resultaten. Het is daarom van belang dat er bij de intake wordt gevraagd naar de medische situatie. Dit kan namelijk een belemmerende rol spelen in de sessie(s) en het beoogde resultaat. Eventueel kan er om een medische verklaring gevraagd worden.

  • Ik ben geen arts, psychiater, psycholoog of diëtist/voedingsdeskundige en stel dus geen medische diagnoses en schrijf geen geneesmiddelen of diëten voor.

  • Personen waarbij de volgende diagnoses gesteld zijn behandel ik liever niet. Zware depressies; mensen met een psychiatrische diagnose zoals schizofrenie, borderline, psychoses etc. ; hartklachten; epilepsie.

  • Omdat iedere persoon anders is en anders reageert, kan ook ik - net als ieder andere therapeut, arts, psycholoog, psychiater of medicijn - geen garanties afgeven voor het eindresultaat.  Het voorspiegelen dat resultaten gegarandeerd zijn is niet alleen onjuist, maar ook onethisch. Wel zal ik mij natuurlijk 100% inzetten om iedere cliënt te kunnen helpen. Een deel van het werk ligt ook bij de cliënt zelf. 

Annulering/verplaatsing van afspraken

Het kan natuurlijk voorkomen dat een afspraak door (onvoorziene) omstandigheden niet kan plaatsvinden of verplaatst dient te worden. Hiervoor geldt dat dit:

  • tot 48 uur vóór het afgesproken tijdstip dient plaats te vinden. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.

  • tot 24 uur, wordt 50% van het bedrag voor de afspraak in rekening gebracht;

  • binnen 24 uur, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Feel Good Innergy is gerechtigd om een reeds geplande afspraak te wijzigen.

Betaling

De factuur dient vóór aanvang van de afspraak voldaan te zijn op bankrekeningnummer NL28 KNAB 0258 8260 53, t.n.v. Feel Good Innergy o.v.v. het factuurnummer. Betaling contant is ook mogelijk. Een PIN- apparaat is NIET aanwezig,. 

Alle prijzen zijn in Euro’s (€) en inclusief 21% B.T.W., tenzij uitdrukkelijk is aangegeven dat dit er niet bij inbegrepen is

CAT-behandelovereenkomst
Onderdeel van de algemene voorwaarden is de behandelovereenkomst welke voor de behandeling(en) ondertekend dient te worden.

De behandelovereenkomst kan je hier downloaden.

 


Het document Algemene Voorwaarden is tevens van toepassing.

bottom of page